7 dingen waar je wat aan hebt volgens Jeroen van Eck

In de categorie: collega’s om in te lijsten

Een beetje Searchresult-collega laat zich niet in een hokje vangen. Maar als je er even voor gaat zitten is er best een listicle van te maken. In dit geval van Jeroens favoriete sites, apps, gadgets, boeken en meer insights.

Ontdek wat er zoal schuilgaat achter deze Sr. SEA Specialist en doe er je voordeel mee!

Naam: Jeroen van Eck
Leeftijd: 30
Functie: Teammanager / Sr. SEA Specialist
Social: LinkedIn, Twitter

1. Site
Het digitale landschap verandert continu, en dat in razend tempo. Met TheNextWeb.com ben je snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in een breed scala aan topics.

2. App
Todoist, een superpraktische multi-device taskmanager voor Getting Things Done!

3. Gadget
iPhone 6. Ik raak altijd totally lost met Android. Dat ding moet gewoon werken!

4. Boek
De Dominee, opkomst en ondergang van maffiabaas Klaas Bruinsma. Op een of andere manier ben ik geïnteresseerd in de Nederlandse onderwereld.

5. Ontwikkeling
Zo’n acht jaar geleden begon ik in een last-click-counts-wereld waar internet voornamelijk via één device werd gebruikt. Nu bevinden we ons in een multi-device-wereld waar internet overal en altijd toegankelijk is.

Hierbij zijn programmatic buying, attributiemodeling en conversie-optimalisatie wat mij betreft de meest interessante ontwikkelingen.

In de nabije toekomst zullen adverteerders alle denkbare uitingen (denk vooral ook aan RTV en outdoor) programmatic inkopen. Dankzij slimmere attributie- en optimalisatiemodellen slagen we er dan nog beter in om over álle kanalen het meeste rendement uit die ene marketingeuro te halen.

6. Motto/wijsheid
Work hard in silence, let your success be your noise (TheGoodVibe.co). Deze hangt op kantoor aan de muur achter mij. Soms wordt het iets te gezellig op kantoor; dan vinden mijn eerste grijze haren (als dertiger, ai ai) dat het wel iets rustiger kan. 

7. Searchresult
Met Searchresult haal je een fullservice club young minded people in huis die vooroplopen op het gebied van digital marketing (programmatic, attributie en optimalisatie).

We behandelen jouw marketingbudget als ons eigen geld en met een gezonde woede om te verbeteren halen we hier zo veel mogelijk rendement uit.

Naast deze prestatiedrang zijn we bovenal een gezellige en informele club, met persoonlijke aandacht en interesse voor het wel en wee van onze klanten, met wie we het liefst en zo vaak mogelijk samen successen vieren.

Make some noise!

 

poster

 

Jeroen van Eck
Jeroen Van Eck

Senior SEA specialist

j.vaneck@searchresult.nl


Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?