;-)

8 dingen waar je wat aan hebt volgens Thessa Conway

In de categorie: collega’s om in te lijsten

Een beetje Searchresult-collega laat zich niet in een hokje vangen. Maar als je er even voor gaat zitten is er best een listicle van te maken. In dit geval van Thessa’s favoriete sites, apps, gadgets, boeken en meer insights.

Ontdek wat er zoal schuilgaat achter deze Team- & Projectmanager en doe er je voordeel mee!

Naam: Thessa Conway
Leeftijd: Uhhhh 33
Functie: Team- & Projectmanager
Social: FB, Pinterest, LinkedIn, Twitter wel een account maar not my thing.

1. Site
Sites? Daar heb je toch apps voor… Vooruit, Pinterest! Net als dat stickerboek van vroeger 😉 Niks leuker dan plaatjes kijken en sparen 😀

Zakelijk: Adformatie, Emerce en Moz.

2. App
Snapchat. Puur voor researchdoeleinden natuurlijk.

3. Gadget
Apple Watch! Hopelijk binnen een paar weken binnen. Sowieso qua vormgeving om op verliefd te worden. Lijkt me ideaal als digital fitnessinstructeur. En handig om mee te bellen in de auto.

Ben benieuwd of, en zo ja hoe, ie mijn leven gaat veranderen.

4. Boek
Phoehee. Als het me lukt om ervoor te gaan zitten, lees ik op het moment Strategic Project Management van Terry Schmidt. Tot dusver interessant.

5. Advies
Meer delegeren! Ik probeer steeds vaker dingen uit handen te geven om me zo beter te kunnen concentreren op zaken die het waard zijn om je (soms) druk over te maken 😉

6. Ontwikkeling 
Programmatic – alles. En het attribueren van conversies aan al je kanalen, wat bij veel bedrijven nog in de kinderschoenen staat. Een ontwikkeling die verschuivingen in het toekennen van budgetten online maar ook offline zal veroorzaken.

7. Motto / wijsheid
If something is worth doing, it is worth doing properly!

8. Searchresult 
Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt dat zo committed is aan haar klanten. Iedereen die bij Searchresult werkt heeft passie voor het vak én een onvoorwaardelijke drang om voor het beste resultaat te gaan.

Dit is ook vaak de feedback die wij van onze klanten krijgen. Het zit in het DNA van alle mensen die bij Searchresult werken.

;-)

Verder zijn we natuurlijk, zonder arrogant te worden, gewoon s-u-p-e-r goed in wat we doen 😀

Youri Harmsen
Youri Harmsen

Head of Strategy

y.harmsen@searchresult.nl


Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?