Omdat affiliatepartners afgerekend worden op de behaalde transacties, is affiliatemarketing een performancekanaal in de meest pure zin van het woord.  

De inzet ervan biedt toegang tot een groot netwerk aan websites, blogs, nieuwsbrieven en social accounts, met als doel het genereren van transacties.

Maar een groot netwerk betekent vaak ook grote valkuilen

Wie wel de lusten maar niet de lasten van affiliatemarketing wil, schakelt daarom met Searchresult. We helpen je om een goed partnerprogramma te starten en sturen waar nodig campagnes bij om tot de beste resultaten te komen.

No cure no pay

Bij affiliatemarketing betaal je aangesloten publishers uitsluitend achteraf bij een geldige lead of sale. Ondertussen houd je zelf de controle over de kwaliteit van de aangeleverde leads of sales.

Die mate van grip realiseren we ook op aangesloten affiliates.

Aangezien we in veel gevallen de gehele marketingmix voor klanten beheren, hebben we de tools in huis om prestaties op een juiste manier kanaaloverstijgend door te meten.

Met die tooling kunnen wij per publisher inzichtelijk maken in welke fase van het beslissingsproces de betreffende publisher op welke manier een bijdrage levert.

Zo maken we affiliatemarketing slimmer.

Verwerken van opgedane kennis en actuele inzichten in creatie

Van slimme opmaak van sterk tekstgebaseerde ads tot opvallende banners in verschillende uitwerkingen en formaten; onze creatie-afdeling is er 24/7 klaar voor. In aanvulling daarop zorgen onze Business Intelligence-specialisten voor XML-feeds om campagnedata geautomatiseerd over te laten nemen in de uitingen van de publishers.

Ook ondersteunen we het opzetten en versturen van nieuwsbrieven naar de publishers, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste acties en promoties.

Klinkt als een geïntegreerde aanpak van je gehele affiliatemarketingmix? Dat is het.

Maar ook voor stand-alone affiliateprogramma’s of vergelijkbare alternatieve online performancemarketingtrajecten ben je van harte welkom.

Dienstverlening affiliatemarketing

 • KPI & Strategie-sessies
 • Reguliere optimalisatie & relatiebeheer
 • Onderhoud promotiemateriaal
 • Wekelijkse nieuwsbrief publishers
 • Merknaam bescherming (BrandVerity)
 • Creatie dedicated mailings, e-mailtemplates, banners
 • Pixeling & tagging
 • Rapportage & facturering
 • Performance deals
 • Hosting affiliate-events
 • B2B MQL & SQL

Serious Searchresult

Optimale samenwerking met publishers en affiliatenetwerken.
Gunstige commissies voor een zo hoog mogelijk rendement.
Grondige kwaliteitscontroles, zodat de uitstraling van de affiliates van hetzelfde niveau is als het merk dat ze vertegenwoordigen.
Direct contact en advies aan publishers voor optimaal rendement.
Heldere rapportages en wekelijks optimalisatie-advies.
Inhouse creatiestudio voor productie en optimalisatie.
Technische ondersteuning voor inregeling van keuring transacties en opbouw XML-feeds.

Wil je meer informatie over affiliatemarketing? Affiliatecampagnes aan de hand van een afrekenmodel per transactie inzetten om je sales een positieve boost te geven? Of anderszins performancebased op zoek naar nog meer exposure en rendement?

Neem vandaag nog contact op via dit formulier, mail info@searchresult.nl of bel 073 – 6811 007.

Dan profiteer je in no-time ook van maximaal rendement op afiliatemarketing, dankzij ons uitgebreid netwerk van publishers, websites, socials, blogs en e-maildatabases. Tegen de meest ideale CPO.