Affiliate marketing

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Maar welke weg moet jouw merk volgen voor optimale groei? Dat zoeken wij graag voor je uit. Ook kunnen wij je ondersteunen om je einddoel te bereiken. 

Blijkt affiliate marketing het antwoord te zijn, dan staan wij voor je klaar. We hebben jaren ervaring met dit performancekanaal en gebruiken onze kennis graag om jouw merk te laten groeien. 

De lusten, niet de lasten
Affiliate marketing is erg breed. Er zijn vele websites, blogs, nieuwsbrieven en social accounts die je kunt gebruiken om jouw doel te bereiken. Een groot netwerk brengt voordelen met zich mee, maar het heeft ook zeker valkuilen. Wij helpen je om deze valkuilen uit de weg te gaan. 

Met onze hulp krijg je de lusten van affiliate marketing, zonder de lasten te ervaren. We helpen je om een goed partnerprogramma op te starten en sturen waar nodig bij. Zo behalen we samen met jou de beste affiliate marketing resultaten. 

Zo maken we affiliate marketing slimmer
Bij Searchresult staat er altijd een compleet team aan specialisten voor je klaar. Designers die jouw uitingen nog mooier en beter kunnen maken. Business intelligence specialisten die je helpen om data geautomatiseerd over te laten nemen in de uitingen van publishers. Strategen die je stimuleren om een stapje verder te denken. We bieden een geïntegreerde aanpak voor je gehele affiliate marketing mix. 

Jij houdt de controle
We hebben alle tools in huis om prestaties vakkundig, nauwkeurig én kanaaloverstijgend te meten. Met onze tooling maken we inzichtelijk in welke fase van het beslissingsproces een publisher een bijdrage levert. Ondertussen houd je zelf de controle over de kwaliteit van de aangeleverde leads of sales. Wij nemen je zorgen uit handen, maar jij blijft altijd ‘in control’. 

Aan de slag!
Is affiliate marketing de sleutel tot jouw succes? Neem dan contact met ons op. Wij leren je merk graag beter kennen en gaan aan de slag met een marketingstrategie op maat. We bouwen graag een persoonlijke relatie op met jouw team, zodat we in een korte tijd nóg meer voor elkaar kunnen krijgen. Want door samen te werken, bereik je zoveel meer.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Vul het contactformulier in, mail naar info@searchresult.nl of bel 073-303-5999

Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?