Emerce100: Al jaren een onbetwiste topnotering!

Vandaag verschijnt de zestiende editie van Emerce100, een speciale jaarlijkse uitgave. Hierin geeft Emerce weer hoe beslissers uit de digital markt de prestaties van dienstenleveranciers beoordelen.

Ook dit jaar heeft Searchresult weer een paar topnoteringen in deze toonaangevende lijst weten te bemachtigen. 

Zowel in de categorie ‘Digital Marketingbureaus’ als in ‘Tradingdesk bureaus’ voert Searchresult de lijst aan. Company-breed, heeft Adeptiv in de nieuwe categorie ‘Bureaugroep’ een top 5 notering in de wacht weten te slepen. 

Categorie Tradingdesk bureaus:

Searchresult 6,5 sterren 

Categorie Digital Marketingbureaus Groot:

Searchresult 5,5 sterren 

Categorie Bureau

Adeptiv groep 5 sterren 

 

Michiel van Riemsdijk, CCO van Adeptiv:Wat een geweldige mooie waarderingen weer! Het went nooit, ook niet na al die noteringen van voorgaande jaren. Elk jaar vieren we dit feestje opnieuw en zijn we trots en dankbaar met de waardering die we vanuit onze opdrachtgevers, partners en relaties krijgen. Dit stimuleert ons om er ook komend jaar weer voor 200% tegenaan te gaan, er blijft altijd ruimte voor ambitie!”

Adeptiv fuseerde eind 2020 met de Springbok Groep. Twee groepen met dezelfde missie: merken verbinding laten maken met hun klanten. Samen beschikken we over een diepe expertise binnen de customer journey marketing en zijn we met meer dan 280 experts nu nog beter in staat om zowel expertisegerelateerde vragen als cross-expertisevragen te beantwoorden. 

Onder Adeptiv vallen labels als Searchresult, Yourzine, Kernel en Adeptiv Lab. De Springbok Groep heeft onder andere Rise + Shine, Springbok Mechelen en Springbok Amsterdam onder haar vleugels. 

Nieuwsgierig hoe wij ook jou van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op!

  *We gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, we delen de gegevens niet met derden.

  Marketing Searchresult

  marketing@searchresult.nl


  Welkom.
  Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
  Nieuwsgierig?