Case T-Mobile

Succesvolle duurzame SEO en SEA marketingstrategie voor T-Mobile

Irina Stutvoet, eCRM Marketing Manager over de dienstverlening van Searchresult 
“Searchresult is al enkele jaren een betrouwbare partner van T-Mobile bij het opzetten en uitvoeren van search strategieën. Innoverend denken, flexibiliteit en een ervoor-gaan attitude van Searchresult zijn de basis van onze succesvolle samenwerking.”

Situatie

T-Mobile is één van de grootste aanbieders van mobiele communicatie voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile heeft 3,9 miljoen klanten en 113 winkels in heel Nederland. De omzet in 2014 was 1,5 miljard.

Uitdagingen

De mobiele telefonie markt is zeer dynamisch en competitief. Als performancemarketingbureau is het belangrijk om alle expertise in huis te hebben, proactief te zijn en snel te kunnen schakelen. Zowel in uitvoering als in advies.

T-Mobile en Searchresult werken inmiddels ruim 4 jaar samen aan een bewezen succesvolle duurzame marketing strategie op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA), automatisering van processen en kosten-efficiëntie op media inkoop en uren.

Doelstellingen

– Verhoging acquisitie met behoud van bestaande klanten
– Rendementsverbetering op SEA

Middelen

– SEO (contentoptimalisaties)
– SEA (programmatic buying en bid strategies)

Strategie & resultaten

Voor een succesvolle eén-op-één communicatiestrategie verzamelen we data en targeten we nieuwe audiences waarbij we bezoekers of prospects op basis van hun zoekgedrag of behoeftes een specifieke boodschap tonen. Met als resultaat een significante verhoging in conversies.

Daarnaast zoeken we continu de samenhang tussen de positionering van het bedrijf in de organische resultaten van Google en de plaats van de commerciële uiting. Dit zorgt al een paar jaar op rij voor een succesvolle mix tussen SEO en SEA.

Denk je net als wij dat het altijd beter kan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, mail naar info@searchresult.nl of bel 073 – 6811 007.

Partners

Read more about our partners