Colours nieuwe naam LECTRIC Internetoplossingen

Colours. Dat is vanaf vandaag de nieuwe naam van fullservice internetbureau LECTRIC Internetoplossingen.

Met de introductie van de nieuwe naam en corporate identity speelt het bureau in op de veranderende (vraag van de) markt.

Colours positioneert zich met zijn 12 jaar ervaring als een strategisch en creatief fullservice internetbureau, dat nu ook e-commerce tot zijn specialisme rekent.

De nieuwe naam is een reactie op een veranderende markt én een verschuiving van de eigen focus.

“De vraag van onze klanten verandert: van CMS-implementatie naar het verhogen van online conversie. Dan heb je het over heel andere vraagstukken”, zegt algemeen directeur Paul Hinze.

“Onze focus verschoof in de loop der jaren dan ook van technische implementatie naar strategische consultancy en de creatieve vertaling daarvan in online huisstijl en identity. Daar past de naam Colours, die vrij vertaald betekent dat we de ‘kleur’ van de klant aannemen, beter bij.”

E-commercespecialist

Colours presenteert zich bovendien duidelijk als e-commercespecialist. Bart Bakkeren, directeur Marketing & Sales: “In de afgelopen twaalf jaar hebben we succesvolle projecten uitgevoerd voor onder meer 9292ov, InterRail, Thomas Cook en de Open Universiteit Nederland.

Bovendien zijn we partner van Hybris, een van de meest toonaangevende e-commerceplatforms van dit moment.

Gesterkt door die kennis en ervaring zijn we ervan overtuigd dat we onze klanten als fullservice internetbureau een complete en waardevolle dienstverlening kunnen bieden.”

Nieuw bureau (met twaalf jaar ervaring)

Ook al heeft het bureau vanaf vandaag een nieuwe naam, Colours is allesbehalve van gisteren.

Al twaalf jaar werken 70 ervaren medewerkers van Colours vanuit drie vestigingen – Zaltbommel, Geleen (NL) en Minsk (Wit-Rusland) – aan aansprekende internetprojecten.

Zo is Colours dé internetpartner van onder meer FrieslandCampina, Stork, Provincie Gelderland, Gemeente Rotterdam, Dela en Efteling.

Onderdeel van de LECTRIC Groep

Colours is onderdeel van de LECTRIC Groep. De LECTRIC Groep, opgericht in 1997, groeide in ruim tien jaar uit tot een krachtig internetpowerhouse.

Met circa 200 medewerkers verdeeld over zes vooraanstaande internetbedrijven.

Door de samenstelling van de LECTRIC Groep blijven de bedrijven geconcentreerd op hun specifieke speelveld, maar kunnen klantvragen door samenwerking ook vanuit een breder perspectief worden gerealiseerd.

Naast Colours behoren NR6, Yourzine, SearchResult, Someone, Permission en LECTRIC Internetopleidingen tot de LECTRIC Groep.

De opleidingstak staat los van de transformatie van Internetoplossingen naar Colours en behoudt zijn naam.

Marketing Searchresult

marketing@searchresult.nl


Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?