Cloud analytics

Stap voor stap

De eerste kennismaking met een cloud platform kan wat overweldigend zijn. Er zitten immers veel functionaliteiten in waar de gemiddelde marketeer nog nooit van heeft gehoord. Gelukkig heb je deze functionaliteiten lang niet allemaal nodig. Onze experts maken je graag wegwijs in het platform. Ze laten je kennis maken met de functionaliteiten die je wél nodig hebt om jouw marketing en analytics naar een hoger niveau te tillen.

Searchresult is al jaren partner van Google en sinds juli 2020 mogen we ons ook officieel gecertificeerd Google Cloud Partner noemen. Het Google Cloud Platform is voor ons het ‘go-to’ platform voor starters in de cloud. Onze gecertificeerde data-architecten en data engineers kunnen je alles over dit intuïtieve platform vertellen en begeleiden je stap voor stap naar steeds slimmere analytics- en automation toepassingen.

Naast het Google Cloud Platform, werken onze specialisten ook in AWS (Amazon Web Services) en Microsoft Azure.

Geavanceerde analytics, automation en machine learning

De cloud biedt vele mogelijkheden om diepgaande en waardevolle analytics inzichten op te doen. Denk aan het detecteren van anomalies, het creëren van attributiemodellen en het opzetten van marketingkanaal overstijgende analyses. Daarnaast gebruiken we cloud toepassingen regelmatig voor marketing automation doeleinden. Denk hierbij aan het automatiseren van data pijplijnen van en naar marketingkanalen of het automatiseren van rapportages.

De mogelijkheden binnen de cloud zijn groot. Ons Data & Analytics team kan jou helpen een hoogwaardige data strategie op te stellen. Hiermee haal je de maximale waarde uit de diverse cloud toepassingen. En heb je al een cloud setup waar je tevreden mee bent? Dan helpen wij je stappen te maken in machine learning. 

Meer weten over cloud analytics? Neem contact met ons op.
Vul het formulier in, mail naar info@searchresult.nl of bel 073-303 5999.

Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?