Dille & Kamille kiest voor Adeptiv

Dille & Kamille heeft Adeptiv agencies’s Searchresult en Yourzine gevraagd structureel te helpen bij het optimaliseren van de digitale kanalen én bij het versnellen van de online groei in Nederland, België en Frankrijk. 

Focus op e-commerceplatform

Arnout Baas, manager e-commerce & new business van Dille & Kamille: “Als gevolg van alle Corona-maatregelen in maart zagen we een enorme groei online. Reden voor ons om daarin ook extra te investeren. De beleving in de fysieke winkel zal onze prioriteit blijven hebben omdat het ‘echte’ contact centraal staat in onze missie. Maar we hebben er vertrouwen in dat we samen met Searchresult en Yourzine de online beleving ook heel bijzonder en succesvol kunnen maken en mensen gaan bereiken die bijvoorbeeld geen winkel in de buurt hebben. We hebben Adeptiv gevraagd hoe we onze customer journey het beste kunnen inrichten voor maximaal resultaat. Maar dan wel op zo’n manier dat het past bij het merk Dille & Kamille. We willen online versneld doorgroeien. En tegelijkertijd onze klanten de Dille & Kamille beleving blijven geven.”

De Adeptiv agencies’s gaan gestructureerd aan de slag met de ambities van Dille & Kamille. Gestart wordt met het op orde brengen van de basis en het realiseren van de quick wins. Daarna wordt er gezamenlijk gewerkt aan het verder professionaliseren van alle digitale marketingkanalen. Om snel impact te maken wordt ook de data-infrastructuur en de online beleving op de website onder handen genomen.

Een sterk Nederlands merk

“Dille & Kamille is een sterk voorbeeld van een merk dat alles in huis heeft om online hard te groeien”, zegt Paul Schukkert, Sales Director bij Searchresult. “Een likeable en voor iedereen toegankelijk merk met unieke en goed geprijsde producten en sterke kernwaarden. Daar werken onze teams bij Searchresult en Yourzine natuurlijk graag voor.”

Hulp of advies nodig? Neem dan contact op met ons.

Meer lezen van Searchresult? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Dit bericht verscheen ook op:
Fonkonline.nl
Twinklemagazine.nl

Marketing Searchresult

marketing@searchresult.nl


Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?