Hoe kun je online ROI continu verder optimaliseren? Met ons platform voor attributie en predictive modeling, gekoppeld aan de Google Display & Video 360 (voorheen DoubleClick) brengen we dat haarfijn in kaart.

 

Om vervolgens, in aanvulling op de slimmere inzet van het standaard display-, search– en SEA-budget, extra kritisch te kunnen sturen op programmatic display-advertising en de inzet van premium display. Met, ook op dat front, weer een glansrol voor het Google Marketing Platform in algemene zin en Display & Video 360 in het bijzonder.

 

Want DoubleClick was al een powerhouse natuurlijk, en het is alleen maar beter geworden. Het bestond uit met elkaar verbonden producten: Adserving & Tracking (DCM), Mediabuying (DBM), Search automation (DS3), Dynamic creatives (Studio), gelinkt met Google Analytics. In Google Display & Video 360 tel je daar een heleboel tools bij op.

 

Met behulp van het platform hebben we toegang tot alle data en voorraad op een transparante manier, zodat we een consistent verhaal kunnen vertellen in álle online kanalen. In Display & Video maak je relatief eenvoudig duizenden segmenten / doelgroepen aan, gebaseerd op interesses, sitegedrag, CRM-data, posities in customer journey, waarschijnlijkheid tot cross- of upsell, etc.

 

Het platform stelt organisaties zo in staat een eenduidige online strategie om te zetten naar een samenhangende online inzet van Display, Social, Search, CRM en andere focusgebieden. Met als rode draad, uiterst schaalbare, geautomatiseerde communicatie.

 

Met voor ieder passende en unieke boodschappen in alle kanalen, zónder daarvoor telkens nieuwe campagnes of nieuwe creatives te hoeven ontwikkelen.

 

Display & Video biedt onder meer:

  • Geavanceerde biedstrategieën
  • Automatisch gegenereerde campagnes op basis van product-feeds
  • Automatisch gegenereerde rich media display ads
  • Forecasting
  • Adserving
  • Krachtige rapportages
  • Sturen op daadwerkelijk verkochte producten in plaats van conversies
  • Zoekwoorden, advertenties en biedingen beheren over meerdere zoekmachines (AdWords/Bing)
  • Cookie/gebruikerspools verzamelen, segmenteren en koppelen
  • Reporting & attributiemodeling

Google Analytics

 

Dankzij de koppeling aan Google Marketing Platform kun je bovendien sitegedrag omzetten in targeting cues om segmenten op te bouwen. Bouncerates en return visits worden dan bijvoorbeeld ook cues om een boodschap te vertonen.

 

En zo kunnen we nog uren doorgaan over mogelijkheden, maar liever brengen we het in de praktijk. Neem contact op voor een demo of nadere kennismaking. Je bent van harte welkom in Den Bosch en Amsterdam, of we spreken met plezier af op een andere locatie.

 

Laat maar weten!