Emerce 100: Searchresult krijgt 2 topnoteringen

 

Ieder jaar kijken we er weer naar uit: de Emerce 100. Vorig jaar werden we beloond met mooie noteringen en ook dit jaar is er reden voor een feestje! Searchresult krijgt namelijk niet één, maar twee topnoteringen. 

 

Dit jaar hebben we de tweede plaats bemachtigd op de lijst ‘digitaal marketingbureau groot’. In de toonaangevende lijst ‘tradingdesk bureaus’ zijn we zelfs uitgeroepen tot nummer één. Een prachtig resultaat! 

 

NR.1 tradingdesk bureau (5,5 sterren)

NR.2 digital marketingbureau groot (4,5 sterren)

 

Michiel van Riemsdijk, CCO van Adeptiv: “Je zou kunnen denken dat we na alle topnoteringen van de afgelopen jaren een dergelijke erkenning ‘normaal’ gaan vinden. Ik kan echter zeggen dat dit niet zo is: ieder jaar weer kijken we vol spanning uit naar de jaarlijkse Emerce 100 en vieren we intern een feestje met dezelfde overgave als ieder jaar ervoor. We zijn trots op onze Searchresult collega’s en willen natuurlijk onze opdrachtgevers, partners en relaties bedanken voor hun stemmen en de grote waardering van het afgelopen jaar!”

 

Searchresult is niet de enige Adeptiv agency in de Emerce 100. Yourzine is dit jaar namelijk uitgeroepen tot nummer één in de lijst ‘digital marketingbureau groot’.