Expertises

Als verlengstuk van je onlinemarketingafdeling heeft Searchresult álle kennis in huis om feilloos aan de juiste knoppen voor online resultaat te draaien. Met één-op-één-communicatietechnologie, state-of-the-art-tooling en predictive datamodeling, en vooral met een enorme krachtenbundeling aan gedreven specialisten, halen we maximaal rendement uit campagnes, en behalen én behouden we online topposities voor onze opdrachtgevers.

Onze expertises op het gebied van online marketing

Business Intelligence

Searchresult beschikt over een eigen Business Intelligence-afdeling voor innovatieve technologische toepassingen zoals predictive datamodeling, omnichannel-analyses en conversie-attributie. Gericht op maximaal rendement.

Read more

OptimiSR

OptimiSR gaat verder dan Business Intelligence of Big Data, in een knap dashboard. Het vertelt waar je geld weggooit en waar het voor het oprapen ligt. Waarom genoegen nemen met ongeveer, waarschijnlijk, plusminus of bij benadering?

Read more

Conversie-optimalisatie

Hoe haal je maximaal rendement uit je marketingeuro? Met onze conversie-optimalisatietool OptimiSR halen we je 'sweetspot' voor de meest optimale (budget)verdeling tussen de verschillende marketingkanalen boven water.

Read more

Creatie

Ons team (interaction)designers ontwikkelt display-campagnes voor zowel branding- als performance-doelstellingen. Voor allerlei uitingen: van IAB-banners, tot rich media formats en homepage take-overs. Even creatief als effectief!

Read more

Google Ads

Google DoubleClick stelt organisaties in staat een eenduidige online strategie om te zetten naar een samenhangende online inzet van Display, Social, Search, CRM en andere focusgebieden. Uiterst schaalbaar, geautomatiseerd en één-op-één.

Read more

Google attribution partner

Attribution 360 (A360), de nieuwste aanwinst in de Google 360 suite, helpt op onovertroffen wijze bij het optimaliseren van marketinginzet en budgetallocatie. Met features die niet te evenaren zijn in andere conversieattributie-tooling.

Read more

Media-inkoop

Searchresult biedt je de combinatie van Realtime bidding (RTB) en 100% onafhankelijke premium inkoop. Volledig geïntegreerd in Google Stack met directe toegang tot alle grote (inter)nationale websites en bij alle grote partijen in Nederland.

Read more

Online strategie

Blijf concurrentie altijd één stap voor; met de beste duurzame groeistrategieën van Searchresult. Met per vraagstuk resultaatgedreven tailormade online campagnes, met altijd zoveel mogelijk synergie tussen online en offline.

Read more

Affiliatemarketing

Omdat affiliatepartners afgerekend worden op de behaalde transacties, is affiliatemarketing een performancekanaal in de meest pure zin van het woord. Ideaal voor wie no cure no pay op zoek is naar nog meer exposure.

Read more

Programmatic Advertising

Op basis van beschikbare data ontwikkelen we intelligente display-campagnes. Dynamic creatives waarmee we verschillende proposities op productniveau inladen en combineren met de juiste call-to-action.

Read more

Social Media

Met onze diepgaande kennis over zoekmachine-adverteren (SEA) en dankzij onze autoriteit op het gebied van zoekmachine-optimalisatie (SEO), laten we je social media-kanalen naadloos aansluiten op iedere online strategie.

Read more

Web analytics

Searchresult heeft jarenlange ervaring met webanalytics, implementaties, big data-opportunities en dashboarding. We zijn volledig thuis in de Google Stack, zijn Certified Google Analytics Partner en Analytics Premium Reseller.

Read more

App analytics

Firebase is het snelst groeiende en populairste app-platform van dit moment en is naadloos te koppelen aan AdWords, GTM en de reguliere Google Analytics.

Read more

Google Analytics Premium

Met Google Analytics Premium gaat Google simpelweg een stapje verder. Dit is bijzonder interessant voor (grotere) partijen en organisaties, die de volgende stap willen zetten in digital analytics. Ben jij de volgende die hiervan profiteert?

Read more

Google Tag Manager

Searchresult is Google Tag Manager Certified Partner. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over hulp bij Implementaties en beheer van GTM. Wij zijn – zoals het certificaat bewijst – inmiddels flink bedreven in grote en kleine implementaties.

Read more

Zoekmachine-adverteren (SEA)

Onze ervaren SEA-experts hebben direct contact met Google en kennen alle details van Bing en AdWords. Met geautomatiseerde processen (DoubleClick Search en eigen tooling) maken we snel stappen en verdienen we onszelf meer dan terug.

Read more

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is al tien jaar de 'core business' van Searchresult en vormt een verbindende factor met alle online kanalen. Alle SEO-inspanningen dragen voor de lange termijn bij aan een positief effect in de rankings.

Read more

Partners

Read more about our partners