App analytics

Een gebruiker heeft jouw app gedownload, maar dan? Wat doet hij ermee? Waar loopt hij tegenaan? Wat zorgt ervoor dat hij naar de app blijft terugkomen?

Nog steeds wordt op het gros van de apps niets gemeten, terwijl het met de tools van tegenwoordig én de analisten van Searchresult heel eenvoudig is.

Onze app analytics-specialisten helpen je om de appdata vast te leggen, te analyseren en ze rapporteren inzichten voor optimalisatieslagen.

App analytics geeft inzichten in je meest actieve klantengroep.

Van doelstellingen, tot implementatie, tot analyses en optimalisaties. Searchresult biedt inhoudelijke kennis en ondersteuning om meer uit apps te halen.

Juiste implementatie

Searchresult was een van de eerste bedrijven in Nederland die Firebase Analytics in combinatie met Google Tag Manager for Firebase implementeerden.

Een juiste implementatie van analytics tools is het fundament van jouw app-inzicht.

Onze analisten ondersteunen bij het bepalen van de implementatiestrategie, bieden technische instructies voor implementatie en borgen de datacollectie, zodat je de data krijgt die jij nodig hebt.

Firebase Analytics & Google Analytics

Firebase is het snelst groeiende en populairste app-platform van dit moment en is naadloos te koppelen aan AdWords, Google Tag Manager en ook de reguliere Google Analytics.

Firebase is meer dan enkel een app-analytics-tool. Het is een volledig app-platform dat naast analytics ook andere handvatten biedt voor developers en marketeers.

Zo kun je met Firebase pushnotificaties versturen naar selectieve doelgroepen (en dit natuurlijk volledig doormeten) en zit er een performancemodule in waarmee je technische prestaties van je app monitort.

App analytics nog even samengevat

Met een goede Firebase-implementatie van Searchresult weet je zeker dat je de data krijgt die je zoekt.

Met doortastende implementaties en analyses helpen we te achterhalen hoe je uitingen presteren, te ontdekken waar gebruikers onverhoopt vastlopen in het koopproces en helder te krijgen welke kanalen het meest opbrengen.

Klinkt goed? Laten we dan eens verder praten, dan laten we je direct zien waar we specifiek in jouw geval het verschil weten te maken.

Serious Searchresult

  • Jarenlange ervaring als web & app analytics-specialist
  • Google Analytics Certified Partner
  • Early adopter Google Firebase
  • Ervaring met uiteenlopende BI en analytics-tools; meest complete basis voor perfecte web analytics.
  • Gecertificeerd Google Analytics 360 reseller

Partners

Read more about our partners