Finalist Google Premier Partner Awards!

Hoe leuk is het om te horen dat je in de finale staat van de Google Premier Partner Awards 2019 in de categorie Search Excellence? Met een mooie SEA case van onze opdrachtgever Smallsteps!

Wat begon als klantvraag om meer inzicht en grip te realiseren bij het managen van de filiaalgebaseerde lokale marketing is uitgegroeid tot, fingers crossed, een winnaar in de categorie Search Excellence.

Google Finalist

Wil je weten hoe we dit voor elkaar hebben gekregen? Op 12 september lichten we deze SEA-case in detail voor je uit, tijdens dit event.

Dan laten we zien hoe je geautomatiseerd straaltargeting toepast rondom je locaties, hoe je altijd relevant aanwezig bent rondom deze locaties met advertenties, en hoe je, zoals Smallsteps,
liefst 33% meer conversies realiseert bij een Kosten per Conversie-reductie van maar liefst 37%!

Liever vandaag al beginnen met die extra conversies en het besparen van kosten? Neem dan even contact op; maken we van jouw case ook een winnende.

Uitslag binnenkort bekend

Op 1 oktober in Dublin is het zover, dan weten we of we die felbegeerde Google Premier Partner Award aan de prijzenkast kunnen toevoegen. Ook benieuwd? Volg ons hier, dan ben je de eerste die het weet.

Joel Lopulalan
Joel Lopulalan

SEA Specialist

j.lopulalan@searchresult.nl


Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?