FOS16

Friends of Search 2016 #FOS16

Als vriend en sponsor van Friends of Search* (dit jaar op donderdag 11 februari 2016) houden we je graag op de hoogte van alle updates rondom #friendsofsearch / #fos16!

Te beginnen met de tip om je via deze link met 20% korting te registeren.

Aanrader, want Friends of Search haalt searchexperts uit landen als Engeland, Duitsland en de VS naar Amsterdam om hun kennis en ervaring te delen. Bijvoorbeeld over hoe andere organisaties zoekmachinemarketing en zoekmachineoptimalisatie inzetten. En dat dan op het scherp van de snede.

Zodat je als (online) marketeer en SEO- en SEA-specialist, zowel aan adverteerders- als bureauzijde, eigenlijk geen keus meer hebt: dit event móet je wel volgen.

Lukt het niet om van de partij te zijn?

Geen nood. Net als vorig jaar houden we je online live – op Storify en deze site – op de hoogte.

Meer informatie?

Zie: http://friendsofsearch.nl/ voor meer info over het congres en welke internationale topsprekers op het gebied van Search je er aantreft.

* FOS is een initiatief van DDMA en IAB Nederland. Searchresult sponsort het evenement voor het 2e jaar op rij. Van de vorige edities waren kaarten al snel uitverkocht. Dus maak tijdig gebruik van onze sponsorlink en bemachtig de laatste kaarten met 20% korting.

Marketing Searchresult

marketing@searchresult.nl


Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?