Go Google Analytics User Conference #GAUC16

Weten wat bezoekers op je website(s) doen? Google Analytics vertelt het je graag. In geuren en kleuren zelfs, gezien de mogelijkheden die ‘s werelds populairste analyticstool biedt. Als je het platform maar naar je hand weet te zetten…

En het goede nieuws is, dat dat een stuk makkelijker gaat dan je misschien denkt.

Ja, het aantal mogelijkheden van Google Analytics breidt voortdurend, en razendsnel, uit. En inderdaad, het geheel is best overweldigend. Om over al die integratiemogelijkheden met andere platformen nog te zwijgen.

Dus?

Zorgen dat je erbij bent op 12 en 13 april, bij de negende editie van de Google Analytics User Conference.

Ha! #GAUC16

Want zoals de organisatie stelt: “In twee dagen kan ook jij helemaal op de hoogte zijn van Google Analytics. Alle ins-en outs. Direct toepasbare tips & tricks voor jou als gebruiker.”

Persoonlijke trainingen

Om te beginnen zijn er op 12 april, Training Day, maar liefst 30 trainingen voor mensen die ‘hands-on’ praktijkkennis op willen doen. Onze analytics-expert Véronique Verstraten geeft hier drie workshops over de implementatie van Google Tag Manager.

Master Classes

Op 13 april is de Conference Day met 3 keynote speakers en 24 Master Classes, gegeven door Google Analytics Certified Partners als Searchresult. Head of Analytics Michel Vennema zet deze dag in op het doorbreken van barrières, met een sessie over integratie van offline en online.

Gaan?

Doen! Of beter gezegd: GA! We korten Google Analytics niet voor niets vaak zo af 😉

En vergeet niet om je kortingscode op te vragen via info@searchresult.nl. Relaties van Searchresult ontvangen namelijk 50% korting!

Je betaalt dan €295 p.p. voor de Training Day, of €245 voor de Conference Day. Tel uit je winst… De korting geldt ook als je naar beide dagen wilt.

Meer informatie over het programma, de locatie en aanmelden? Via www.gauc.nl

Go!

Marketing Searchresult

marketing@searchresult.nl


Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?