Google Analytics Certified Partner

We hebben (opnieuw) iets te vieren bij Searchresult. Sinds een week zijn we namelijk Google Analytics Certified Partner! Een mooie erkenning van Google voor onze expertise op het gebied van Google Analytics.

Na het overleggen van 3 uitgebreide cases voor implementatie bij  Online.nl, de Efteling en Schouten & Nelissen, was het na een telefonische intake met Google officieel. Searchresult is Google Analytics Certified Partner.

gaac-logo-smParticipatie in het Google Analytics Certified Partner-programma betekent dat Google ons nu officieel aanraadt als bureau waar je met een gerust hart terechtkunt voor zowel geavanceerde implementaties van Google Analytics als voor analyses.

We waren al 1 van de eersten in Nederland die een volledige Google Tag Manager-implementatie deden, en we helpen momenteel meerdere bedrijven bij het overstappen naar het nieuwe Universal Analytics en het koppelen van offline data aan online analytics. Met dit nieuwe partnerschap zijn we nog eerder op de hoogte, kunnen we onze kennis sneller uitbreiden en zullen we nog meer waarde kunnen bieden.

Mooie nieuwe ontwikkelingen

Ondertussen blijft Google Analytics maar doorgroeien en ontwikkelen. Google Analytics wordt steeds meer user centric, en mogelijkheden tot het uitbreiden van de data blijven toenemen met custom dimensions, custom metrics, cost data import en dimension widening. Zegt dit je allemaal niks? Maak dan vrijblijvend een afspraak om te kijken hoe we deze data voor jouw organisatie in kunnen zetten. Met uiteraard als doel om online (en steeds meer ook offline) conversies en gebruiksvriendelijkheid structureel te verbeteren.

Marketing Searchresult

marketing@searchresult.nl


Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?