We zijn Google Tag Manager Certified!

Is er een nieuw certificaat voor een Google product? Dan moeten we die hebben! Noem het gezonde competitiedrang, showen van kennis of verzamellust, maar we doen er alles aan om zo snel mogelijk dat certificaat aan onze muur te hebben hangen.

En er is vandaag 1 bij gekomen: het Google Tag Manager certificaat!

Google Tag Manager is – de naam zegt het al – het tagmanagementsysteem van Google. Met een dergelijk systeem kun je op eenvoudige wijze tags en pixels aan je site toevoegen, verwijderen, aanpassen of verplaatsen. Zonder gedoe met wachten op releases of lastig vallen van je IT-afdeling.

We werken vanaf de lancering met veel plezier met Google Tag Manager, en het product is flink gegroeid. Met nog mooie aanvullingen in de pijplijn… Zo kun je sinds kort je tags groeperen in mappen en tags in een bepaalde volgorde afvuren.

Handig!

Wij zijn – zoals het certificaat bewijst – inmiddels flink bedreven in grote en kleine implementaties. Daarbij werken we samen met ICT en marketing (die direct gebaat zijn bij de voordelen die Google Tag Manager te bieden heeft) om een goede workflow op te stellen om de flexibiliteit zo hoog mogelijk te houden.

GTM Certified Partner Badge

Wil je graag overstappen naar Google Tag Manager of ben je benieuwd naar de voordelen van een tagmanagementsysteem? Neem dan contact met ons op.

Marketing Searchresult

marketing@searchresult.nl


Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?