Haal alles uit Amazon

 

Meer verkopen in minder tijd en tegen minder kosten: met die boodschap ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je proactief met het opzetten van een gegarandeerd succesvolle Amazon-strategie en begeleiden je organisatie in de transitie tot professionele marketplace-speler.

 

Accountsetup

 
We zijn er voor je vanaf de eerste dag. Van het inrichten van het Amazon-account en het toevoegen van het assortiment, tot het realiseren van de eerste optimalisatieslagen. Vervolgens staan we je bij met advies, en het doorvoeren van concrete vervolgstappen.

 

Productdata, content en SEO

 
Met optimaal geprepareerde productgegevens vergroot Searchresult de zichtbaarheid van je merk en producten op Amazon. Ook verhogen we zo de conversieratio.

 
Dankzij onze ervaring met het A9-algoritme krijg je maximale relevantie in Amazon search. Waarbij ons (internationale) contentteam ervoor zorgt dat potentiële kopers precies de informatie vinden die ze nodig hebben om een ​​aankoop te doen.

 

Adverteren op Amazon

 
Amazon Sponsored Ads en het Amazon Demand Side Platform (DSP) vormen verder de kern van onze expertise.

 
Op basis van de eerder geoptimaliseerde inhoud selecteren, implementeren en optimaliseren onze ervaren specialisten de juiste marketingmogelijkheden. Wij geven omzet en resultaat zo een directe impuls en helpen je met het behouden van dat concurrentievoordeel.

 

Professioneel adverteren op Amazon is essentieel voor succes.
 

Analyseren & optimaliseren

 
Amazon staat nooit stil, dus wij ook niet. We monitoren, analyseren en optimaliseren voortdurend je content, advertenties en je verkoopresultaat.

 
Inzichten zetten we ondertussen om in kansen en we maken hierbij gebruik van bewezen tools en de krachtigste bidding-strategieën.

 

Coaching en training

 
Amazon loopt wereldwijd voorop in voice assisted shopping, in artificial intelligence, in gerobotiseerde logistiek, en zo nog wat deelterreinen waarop bijblijven soms een hele kunst is.

 

Met Searchresult haal je in ieder geval alvast een lerende organisatie in huis, zodat je je altijd – juist ook morgen – in de kijker van die nieuwe generaties kopers weet te spelen.

 

Meer informatie over Marketplaces?

Vul het contactformulier in, mail naar info@searchresult.nl of bel 073 – 3035999!