Marketplaces strategie

De drie uitdagingen van performance marketing

Het klinkt misschien eenvoudig: een stip op de horizon zetten en hier vervolgens naartoe werken. Toch is dit in de praktijk niet zo simpel. Performance marketing brengt namelijk drie uitdagingen met zich mee: 

  • Hoe herken en bereik je de doelgroep die in-market is? 
  • Hoe zorg je ervoor dat je een relevante boodschap toont aan deze doelgroep? 
  • Hoe haal je het maximale (sales)resultaat uit je marketing inzet?

Onze marketplaces experts hebben jaren ervaring in het vak en weten als geen ander hoe ze met deze uitdagingen om moeten gaan. Met onze ondersteuning begint jouw avontuur op marketplaces direct met een vliegende start.

Een strategie op maat

Het businessmodel van marketplaces is het zogeheten vliegwiel van groei. Dit model is erg schaalbaar en maakt dat het in vele diverse behoeften kan voldoen. Een volwassen marketplace kan door de grootschaligheid van data bijdragen in personalisatie, cross-sell, up-sell en zelfs het voorspellen van en inspelen op klantbehoeften.

Wij helpen je graag om te bepalen hoe we dit het beste kunnen toepassen voor jouw productassortiment. Dit doen we met een performance strategie op maat: volledig afgestemd op jouw aanbod, doelgroep, wensen én doelstellingen.

Wil je meer informatie of direct in gesprek met onze marketplaces experts? Vul het contactformulier in, mail naar info@searchresult.nl of bel 073 – 303 5999. 

Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?