NR6 treedt toe tot LECTRIC Groep

NR6, bureau voor interactieve marketing, treedt toe tot de LECTRIC Groep, waartoe ook Yourzine behoort.

Met de komst van NR6 bouwt de LECTRIC Groep verder aan haar ‘powerhouse’ van elkaar aanvullende en versterkende internetondernemingen.

Voor opdrachtgevers ontstaat zo een aantrekkelijke, efficiënte one stop shop voor alle internetvragen.

“Het idee voor onze samenwerking ontstond ruim een half jaar geleden”, zegt Paul Arts, directeur van NR6.

“NR6 is ervan overtuigd dat we onze ambities nog beter realiseren door ons aan te sluiten bij de LECTRIC Groep. En voor de LECTRIC Groep vullen we een van de gewenste disciplines in: internetstrategie en conceptontwikkeling. Zo bieden we elkaar duidelijke toegevoegde waarde.”

Jan Hein Schouten, CEO van de LECTRIC Groep, is verguld met de aansluiting van NR6. “Strategie staat meer en meer op de agenda van organisaties die internet als primair kanaal willen inzetten”, signaleert hij.

“Wij hadden die competentie wel in ons aanbod, maar te fragmentarisch. Een professioneel en competent strategisch bureau als NR6 is dan ook een waardevolle, structurele verrijking voor onze propositie. Bovendien past NR6 ook qua cultuur heel goed bij de LECTRIC Groep. Ik verwacht dan ook veel van de kruisbestuiving met de andere bedrijven in onze groep.”

Bundeling van expertise

Met de komst van NR6 ontstaat een groep van internetondernemingen met een kleine 200 medewerkers en vier vestigingen in Nederland, en vestigingen in Minsk (Wit-Rusland) en Beijing (China).

Aan de bouw van dit internetpowerhouse ligt een duidelijke, klantgerichte strategie ten grondslag.

Voor opdrachtgevers biedt deze benadering veel mogelijkheden, want elke internetvraag kan snel, goed en gemakkelijk worden beantwoord.

LECTRIC Groep bundelt expertise op het gebied van strategie, creatie, usability, zoekmachinemarketing en e-mailmarketing.

En biedt bovendien de meest uitgebreide en stevige internetopleidingen.

Ten slotte kan de groep ook tijdelijke capaciteitsproblemen oplossen, door haar grote poule van interim-internetprofessionals.

Zelfstandig opereren

De LECTRIC Groep verwerft met ingang van 1 januari 2009 een meerderheidsbelang in NR6.

De overige aandelen blijven in handen van Creative Director Roel ter Voort en Managing Director Paul Arts van NR6.

NR6 zal volledig zelfstandig blijven opereren binnen de groep, onder leiding van het huidige management.

Marketing Searchresult

marketing@searchresult.nl


Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?