Certificeringen

Wij verwachten van onze collega’s dat zij dermate goed ingevoerd zijn in alle op stapel staande nieuwe features en lopende beta’s (van alle tools en platformen waar we mee werken) dat hun actuele kennis toereikend is voor toekomstige instant-certificering in alle denkbare niches.

We denken tenslotte dat het altijd significant beter kan. Dat zit in het DNA van Searchresult.

Die ‘beste van het beste’-meetlat geldt ook voor gebieden waar geen erkende certificering voor bestaat.

Zoals SEO, waar Searchresult zelf direct betrokken is bij diverse leergangen en we er eigenhandig alles aan doen om in ons vakgebied toonaangevend te zijn en blijven.

Maar genoeg ge…certificeerd. Het accreditatieoverzicht op de partnerwebsite van Google, gecombineerd met die van Microsoft spreekt onder meer van:

certificatie-overzicht-2016Dat betekent dat zowel Google als Microsoft ons zowel individueel, als als collectief, erkennen als Certified Partner met ruime ervaring op het gebied van geavanceerde implementaties en correcte analyses van sitestatistieken.

Prettige basis?
In aanvulling daarop geven we trainingen in AdWords-certificeringstrajecten, zijn we DoubleClick Certified Marketing Partner! en hebben we naast DoubleClick de gehele Google Stack geïmplementeerd. 

Facebook Atlas Partner
Het cross device, Facebook-overstijgende advertentieplatform.

Certified Visual Website Optimizer Partner
De tool die we inzetten voor conversie-optimalisatie.

Tableau Partner
De tool waarmee we op verschillende manieren data inzichtelijk maken uit verschillende bronnen als AdWords, Analytics, Facebook, Twitter en als het even kan ook offline bronnen.

adCore Partner
adCore engine is de achterliggende techniek voor veel bidmanagementsystemen. Bij Searchresult gebruiken we de kracht van adCore om grote hoeveelheden data geautomatiseerd in Google AdWords te verwerken. Dit garandeert actualiteit en bespaart tijd & geld.

Google Analytics Premium Reseller
Als Google Analytics Premium Reseller is Searchresult door Google geautoriseerd om het volledige Premium-traject van consultancy en KPI-sessies tot licenties en implementaties, inclusief trainingen, analyses en optimalisaties, uit te voeren voor klanten.

Bing Ads Accredited Professional
En, last but not least, we hebben nog tal van enthousiaste Bing Ads Accredited Professionals.

Ook weer van die gedreven vakidioten, die je in hun geval graag uitleggen waarom Bing steeds meer voet aan de grond krijgt.certificeringen-searchresul

Wil je meer informatie over onze expertises of certificeringen? Laat iets weten via het contactformulier, info@searchresult.nl of bel naar 073 – 6811 007.

Partners

Read more about our partners