Partners

Duurzame en intensieve samenwerkingsverbanden zijn onmisbaar om onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn. We zijn dan ook trots op ons netwerk van ATL-bureaus, websitebouwers, copywriters, ict-bedrijven, de Googles, Microsofts en Adobes van deze wereld, en andere specialisten en clubs met wie we samen sterk staan.

Een eerste kennismaking in vogelvlucht?

Google

Dankzij onze jarenlange samenwerking met Google – en tal van certificeringen – zijn we de inside man bij Google voor wie maximaal ROI uit Google nastreeft.

DoubleClick / Google Stack

Searchresult is DoubleClick Certified Marketing Partner. Wij werken al jaren intensief met Google DoubleClick met de gehele Google Stack om eenvoudig (en kostenefficiënt) slimme multichannelstrategieën toe te passen.

Daisycon & co

De affiliatespecialisten van Searchresult kennen alle ins en outs van Daisycon en vergelijkbare affiliatespelers, en helpen je graag hier je voordeel mee te doen.

Bing

Bing is de zoekmachine van Microsoft, met een groeiend marktaandeel in Nederland. Een uitstekende aanvulling op de online advertentiestrategieën van onze klanten.

Facebook

Searchresult heeft specialisten in huis die precies weten hoe je Facebook en andere social media het beste inzet, aan de hand van op maat gemaakte social media-plannen.

Visual Website Optimizer

Met het oog op conversie-optimalisatie hebben wij de handen ineen geslagen met Visual Website Optimizer, een handige tool voor onder andere split en A/B-testen.

IAB Nederland

Interactive Advertising Bureau (IAB Nederland) is de branche organisatie voor digital advertising en de interactieve marketing industrie. Searchresult draagt een steentje bij in de Taskforces Search en Programmatic.

Meer informatie over partneren met Searchresult? Vul het contactformulier in, mail naar info@searchresult.nl of bel 073 – 6811 007.

Partners

Read more about our partners