Owned channels

Voice

“Hey Google, ik wil met … praten!” Kunnen we jouw bedrijfsnaam hier al invullen? Als het antwoord ‘nee’ is, moeten we snel aan de slag.

lees meer

Conversational

Conversational marketing en -commerce: iedereen heeft er de mond van vol. Maar wat kun je er nu daadwerkelijk mee? Hoe zet je conversational marketing en conversational commerce effectief voor je aan het werk?

lees meer

UX & CRO

Bezoekers naar je website halen is één; zorgen dat zij converteren naar een lead of sale, is een tweede. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in SEO, maar ondersteunen je ook in user experience en conversie-optimalisatie.

lees meer

Youtube optimalisatie

Kun jij met overtuiging zeggen dat je YouTube inzet als een pro? Velen gebruiken YouTube om hun doelgroep te bereiken, maar dit gebeurt lang niet altijd even effectief. Wie meer uit het grootste videoplatform van de wereld wil halen, is bij ons aan het juiste adres.

lees meer

App store optimalisatie (ASO)

Steeds meer bedrijven hebben een eigen app. Heb jij ook een app? Dan ben je er nog niet. Jouw app moet namelijk ook vindbaar zijn in de diverse app stores, om het aantal downloads te maximaliseren. Wij kunnen je helpen jouw app vindbaar te maken.

lees meer

SEO

Topposities in Google vereisen een nauwe samenwerking tussen opdrachtgever, bureau en SEO-specialist. Gecombineerd met diepgaande kennis, een lange adem en een constant scherpe blik. Wij maken de toegevoegde waarde van SEO inzichtelijk voor jouw organisatie.

lees meer
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, mail naar info@searchresult.nl
of bel 073 – 303 5999.

Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?