Paid media

Bereik inkopen op de verschillende digitale kanalen; dat is iets wat wij al meer dan 15 jaar succesvol voor onze klanten doen. Door de jaren heen hebben wij hier onze eigen techniek voor ontwikkeld. Deze is gebaseerd op de 7 waarheden van How Brands Grow, een boek van marketinggoeroe Byron Sharp. We gebruiken onze innovatieve techniek keer op keer om merken te laten groeien. 

Brand en performance

In de wereld van bereik zijn twee factoren van onmiskenbare invloed: brand en performance. Deze factoren hangen met elkaar samen, maar vragen wel om totaal verschillende aanpakken. Onze experts weten hoe het spelletje van brand en performance werkt. Zij gebruiken alle online marketing kanalen om dit spel op hoog niveau te spelen. Ook voor jouw merk. 

Nummer één voor een groter bereik

Al jaren zijn we nummer één trading desk voor programmatic video, display en direct deal inkoop in de Emerce 100. Dit hebben we niet alleen te danken aan onze tomeloze inzet, maar ook aan onze focus op kwaliteit. Om kwaliteit te waarborgen, beschikken we over een eigen studio. Onze creatievelingen kunnen allerlei uitingen maken. Dit gebeurt altijd in samenwerking met andere specialisten. Denk hierbij aan experts op het gebied van SEA, social media advertising, affiliate marketing en marketplaces advertising.  

Online media & programmatic

Wij zetten ons iedere dag weer in om ons einddoel te bereiken. Wat dit doel is? Merken laten groeien met behulp van de juiste digitale kanalen. Door jarenlange ervaring in het vak, weten wij precies hoe het spelletje werkt.

lees meer

Social media advertising

Waar hangt jouw doelgroep uit? Daar moet jouw merk ook zijn. Waardevol bereik creëer je door op het juiste moment, op de juiste plaats aanwezig te zijn. Dit klinkt simpel, maar kan in de praktijk toch lastig zijn. Wij helpen je graag om precies daar te zijn waar jouw doelgroep ook is.

lees meer

Creatie

Om kwaliteit te waarborgen, werken wij altijd met onze eigen studio. We zetten strategieën uit, ontwikkelen online concepten en zijn onder meer verantwoordelijk voor de productie van art work, copy, design en animation. Bij Searchresult krijg je een totaalpakket.

lees meer

Affiliate marketing

Affiliate marketing is erg breed. Er zijn vele websites, blogs, nieuwsbrieven en social accounts die je kunt gebruiken om jouw doel te bereiken. Een groot netwerk brengt voordelen met zich mee, maar het heeft ook zeker valkuilen. Wij helpen je om deze valkuilen uit de weg te gaan.

lees meer

SEA

SEA of paid search is hét kanaal voor performance. In de zoekopdracht zit vaak al een specifieke intentie en dit maakt de stap tot conversie klein. Wij vergelijken SEA ook wel met de supermarkt. De producten die op ooghoogte staan, worden gekocht.

lees meer
Op zoek naar een groter bereik? Vul het contactformulier in, mail naar info@searchresult.nl óf bel 073-3035900

Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?