Post!

Afgaand op de vele reacties en felicitaties lijkt het al bijna geen nieuws meer, we hebben een nieuwe aandeelhouder: PostNL!

Hoe dat zo?

Daarover bericht Jan-Hein Schouten, CEO van Digital United (voormalig meerderheidsaandeelhouder Searchresult) dat het nieuwe en snellere manieren biedt voor ons om te kunnen groeien. Op het gebied van innovatie, kwaliteit, medewerkerstevredenheid.

Daar sluit ik me uiteraard volledig bij aan.

Denken dat het altijd beter kan, is tenslotte wat ons beweegt. We zijn nieuwsgierig. Staan altijd open voor suggesties. Wat ook betekent dat als er zich een mogelijkheid aandient om weer een stap verder te professionaliseren, dat we die met plezier onderzoeken.

En ook kritisch onderzoeken. Zeker in dit geval.

Want alles goed en aardig, wat we hebben bereikt met Searchresult (tot dusver!), is rechtstreeks terug te voeren op het vakmanschap en de drive van alle collega’s, met dank aan, en in nauw samenspel met alle opdrachtgevers.

Die twee groepen zijn de échte stakeholders. Daar doen we het voor, en daar blijven we het ook voor doen.

En dat iedere dag weer een beetje beter.

Met weliswaar een nieuwe club in de structuur boven ons, maar met dezelfde spelers bij ons en de klant over de vloer.

Dat laatste geldt ook voor mij. Ik blijf, net als Michiel bij Yourzine, als algemeen directeur ook actief betrokken.

Als ondernemer verbonden. Erop gebrand om er samen met PostNL en alle andere stakeholders een nog groter succes van te maken.

Met dank aan de door ieder op zijn specifieke gebied geboden kansen om met Searchresult te mogen scoren. In een telkens nét weer iets hogere league.

Game on!

Gert Jan Delcliseur

PS De komende periode spreek ik iedereen vast nog even persoonlijk, maar mocht je nu vragen hebben, of een opmerking, of behoefte hebben aan contact: mail, bel of app anytime!

Marketing Searchresult

marketing@searchresult.nl


Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?