SEA

SEA of paid search is hét kanaal voor performance. In de zoekopdracht zit vaak al een specifieke intentie en dit maakt de stap tot conversie klein. Wij vergelijken SEA ook wel met de supermarkt. De producten die op ooghoogte staan, worden gekocht. Staat jouw product hier niet, dan word je zo ingewisseld voor een merk dat daar wel staat. Wij helpen je om op ooghoogte te komen bij jouw doelgroep. Niet in de plaatselijke supermarkt, maar online.

Automation als drijfveer

Waar paid search nu nog veel handmatig werk vereist, is dit in de toekomst niet meer het geval. Experts verwachten dat dit kanaal als allereerst voor 99 procent geautomatiseerd zal zijn. Wij vinden het belangrijk om op actuele trends en ontwikkelingen in te spelen. Daarom zijn we nu al druk bezig om naar deze automatisering te werken. Samen met jou en Uptmz (part of adeptiv) streven we naar absolute effectiviteit en efficiëntie.

Samen één team

Wij werken niet volgens de traditionele bureau-klantrelatie. Onze experts en jouw medewerkers vormen één team. Samen streven we hetzelfde doel na. En door intensief samen te werken, kunnen we dit doel nog sneller bereiken. 

Meer weten over onze aanpak?
Vul het contactformulier in, mail naar info@searchresult.nl of bel 073-303-5999

Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?