Searchresult geeft tweetal presentaties op TCD 2008

Searchresult verzorgt twee presentaties op de Telecommerce dagen 2008 (22,23 & 24 April) met als onderwerp ‘Van passant tot klant – inzicht in de succesfactoren voor online rendement‘.

Hoe bereikt een potentiële klant uw website?

Weet de potentiële klant uw website überhaupt wel te vinden?

En als die toekomstige klant de website heeft weten te vinden, welke verwachting heeft hij dan van de prijs, de variatie en presentatie van uw aanbod?

In het traject van passant tot klant zijn tal van kritische succesfactoren aan te wijzen.

Met een duopresentatie van Gert Jan Delcliseur & Christ Coolen geeft Searchresult inzicht in de elementen die bepalend zijn voor uw online rendement.

Aan de hand van pakkende praktijkvoorbeelden wordt u in een uur tijd meegenomen van de basics naar de laatste trends op het gebied van online marketing en effectiviteit van websites.

Deelnemers aan de workshop maken kans op een gratis eyetracking onderzoek, aangeboden door Searchresult.

De presentaties worden gegeven door Gertjan Delcliseur en Christ Coolen.

Gert Jan Delcliseur, Algemeen directeur Searchresult

Oprichter en mede-eigenaar van online marketingbureau Seachresult.

Gericht op het verhogen van online rendement.

Vanuit zijn functie als algemeen directeur zorgt Gert Jan ervoor dat websites van zijn opdrachtgevers meer bezoekers trekken én dat de sites meer conversies behalen.

Omdat bezoekers werven steeds kostbaarder wordt is het nog belangrijker geworden om ook ervoor te zorgen dat een bezoeker doet wat hij of zij moet doen.

Door Zoekmachinemarketing en Usability te combineren en aan te vullen met Analytics ontstaat de ideale mix van waaruit Searchresult haar opdrachtgevers bedient.

Christ Coolen, Online marketing consultant

Na zijn studie (Bedrijfscommunicatie & digitale media, Universiteit van Tilburg) werkte Christ ruim 2,5 jaar bij online mediabureau Reddion.

Als marketinganalist & online mediaconsultant werkte hij voor bedrijven als FBTO, Unilever, KPN en de Nederlandse Spoorwegen.

Sinds 1 januari 2008 werkt Christ voor Searchresult.

Binnen Searchresult adviseert hij diverse bedrijven (o.a. Europeesche Verzekeringen, NS Hispeed, Tence, Schouten & Nelissen) over de te volgen strategieën voor het verhogen van online rendement.

Marketing Searchresult

marketing@searchresult.nl


Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?