Searchresult is DoubleClick Certified Marketing Partner

Den Bosch, 10 juni 2016

Searchresult is deze week als een van de eerste Nederlandse bureaus door Google gecertificeerd als DoubleClick Certified Marketing Partner.

De certificering is tot stand gekomen doordat Google de expertise van bureaus met DoubleClick-producten en bijbehorende adverteerder-cases heeft gereviewd.

Searchresult heeft voldoende aantoonbare expertise opgebouwd met de implementatie en executie van de volledige DoubleClick Stack. Binnen een goed gevuld portfolio aan opdrachtgevers uit diverse branches.

Jeroen van Leeuwen, Head of Display Searchresult: “Searchresult zet DoubleClick in voor programmatic buying, search management en dynamische creatie. De certificering is een mooie bevestiging van de meerwaarde van het constant hanteren van de hoogste standaarden.”

Gert Jan Delcliseur, Directeur Searchresult: “De certificering is een geweldige aanvulling op de eerdere professionele erkenning die we dit jaar kregen als nummer één Digital marketingbureau en beste Trading Desk. En een groot compliment aan het adres van ons DoubleClick-team.”

 

DoubleClick Certified Marketing Partner

Meer informatie
Meer over de DoubleClick certificering is te vinden op de DCMP-portal van Google. Voor het overzicht aan erkende disciplines bij Searchresult, zie certificeringen. Bel of mail voor aanvullende informatie Marieke de Maat, Communicatie Searchresult: +31 (0)6 24543272 / m.demaat@searchresult.nl. Of mail info@searchresult.nl.

Over Searchresult
Searchresult is een datagedreven full service performancemarketingbureau. Een bureau dat gelooft in een geïntegreerde aanpak, een ‘always on’-strategie en het creëren van maximaal rendement. Met 1-op-1-communicatie-technologie, waarmee opdrachtgevers hun doelgroep(en), in elk kanaal, op het juiste moment weten te bereiken.

 

Marketing Searchresult

marketing@searchresult.nl


Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?