Searchresult nieuwste Google Cloud Partner

Vanaf juli 2020 zijn Searchresult en haar zuster-labels Kernel & Yourzine gecertificeerd Google Cloud Partner, met als specialisatie Marketing Intelligence and Analytics.

Certificering is nieuw, kennis en ervaring zeker niet!

Met een team van data analisten, data engineers en data scientists helpen we klanten al jaren stappen te zetten om marketing te combineren met de kracht van big data en automation. Het Google Cloud Platform faciliteerde deze stappen en werd al snel hét go-to platform voor onze klanten en onze consultants. Stap voor stap begeleiden wij onze opdrachtgevers met het maken van stappen in data en marketing maturity op het Google Cloud Platform.

Met de certificering zetten we een streep onder de kennis en toegevoegde waarde van ons data & analytics team, bij strategische en geavanceerde marketing toepassingen op het Google Cloud Platform.

Klantwaarde staat centraal

In alles wat we doen, hebben we een sterke focus op de business doelstellingen van onze klanten. Onze toepassingen moeten als doel hebben om uiteindelijk meer waarde op te brengen of kosten te besparen. Deze verantwoording is de basis voor onze werkwijze in al onze toepassingen. Of dit nu gaat over gestandaardiseerde producten die we onderbrengen bij Kernel, of maatwerk consultancy.

Specialisatie: Marketing analytics

Het Google Cloud Platform kan op vele diverse manieren toegevoegde waarde bieden voor onze klanten. Wij leggen de nadruk op de inzet van het platform op gebied van marketing analytics. 

Benieuwd?

Benieuwd waar wij onze klanten mee helpen? Bekijk onze cloud analytics pagina of neem contact op en we vertellen je hier graag meer over. Wij kunnen ook jou helpen om een volgende stap te zetten!

Meer lezen van Searchresult? Schrijf je in voor ons nieuwbrief.
Senior Data Scientist
Mark Ebergen

Head of Analytics

m.ebergen@searchresult.nl