Bouw op toekomstbestendig groeimodel
 
Om van die 8 een 9 te maken, of van die 9 een 10, met SR Digital Marketing Maturity brengen we het geheel naar een hoger plan. Aan de hand van scherpe analyses en doelgericht overleg brengen we het marketinglandschap overzichtelijk in kaart. Waarmee het in één oogopslag duidelijk is waar nog kansen liggen.
 
Van quick wins en futureproofing tot langetermijnvisie.
 
Terwijl iedereen zijn best doet om alle bordjes in de lucht te houden, heeft de grote lijn soms te lijden onder de waan van de dag. Zonde, want juist door de overall omnichannel-strategie actueel te houden, en op de juiste KPI’s te sturen én kritisch naar dat tech-landschap te blijven kijken, houd je de executie even lean als impactvol.
 
In SR Digital Marketing Maturity zoomen we in op branding, performance, KPI-management en tech-setup. Aan de hand van interviews en toegang tot plannen en kanalen brengen we de marketinginspanningen in kaart. Vervolgens leggen we in een overzichtelijk maturity model vast waar je staat en welke stappen er nog te zetten zijn.
 
De uitkomst is een improvement matrix met kansen, uitgezet tegen impact en moeite, ter bevordering van gedegen besluitvorming.
 
Voordelen
– Objectief
– Snel weer up-to-date
– Praktisch, direct toepasbaar advies
 
Wie gingen je voor
– NRC, Art & Craft, Zeeman
 
Deliverables
– Maturity model
– Scores
– Improvement matrix
 
Precies wat je zoekt?
Mail dan b.vrijsen@searchresult.nl of bel Bas direct +31 6 232 66 44 1.