Online strategie

Door de juiste kanalen en boodschappen in te zetten, levert Searchresult een directe bijdrage aan branding, sales, service en klantretentie.

 

We zetten performance-driven in op omnichannel storytelling via zoekmachine-adverteren, zoekmachine-optimalisatiedisplay advertising, social media & affiliate marketing waarbij we onder meer inkoop, creatie, attributie– en predictive modeling in huis verzorgen, zodat we altijd supersnel schakelen.

 

Waarbij we geloven in:

  • Overkoepelende strategie met synergie tussen on- en offline
  • Always-on campaigning met één-op-één-communicatie op grote schaal
  • Eén set doelstellingen voor branding en performance
  • Geïntegreerd datamanagementplatform dat alle marketingactiviteiten verbindt

Groei

De beste groeikansen zijn voor partijen die inzien dat de werelden van on- en offline elkaar versterken. Searchresult ontwikkelt per klant en per vraagstuk daarom tailormade online strategieën die zoveel mogelijk synergie tussen online en offline bewerkstelligen. Zodat opdrachtgevers daarmee de concurrentie altijd één stap voor blijven.

 

‘Always-on’ campagne

‘De’ doelgroep bestaat niet meer: segmentatie en personalisatie zijn essentieel voor een succesvolle, duurzame marketingstrategie. In onze optiek zouden merken zich meer moeten bewegen naar ‘always on’, met als basisgedachte dat elk touchpoint een microcampagne is.

 

Geïntegreerd datamanagementplatform

Voor een toekomstbestendige groeistrategie is een solide basis een absolute voorwaarde. In de vorm van een geïntegreerd datamanagementplatform waar alle marketingactiviteiten bij elkaar komen.

Gericht op het structureel en op één plek verzamelen van klantdata op basis van zoekgedrag, zoekintentie en klikgedrag, te koppelen aan best-in-class optimalisatie-tools en andere strategische (vaak CRM-gerelateerde) systemen.

 

Van overall strategie naar heldere KPI’s

Als de overkoepelende strategie is bepaald dan is een belangrijke volgende stap de doorvertaling naar heldere KPI’s en doelstellingen. Wij werken met één set doelstellingen voor branding en performance en zorgen voor een zo complementair mogelijke inzet ervan.

 

En dat vanzelfsprekend met een niet aflatende, always-on focus op maximaal rendement op mediabudget en alsmaar beter campagneresultaat, omdat we geloven dat het altijd aantoonbaar beter kan.

 

Nieuwsgierig naar wat dat voor jouw doelstellingen betekent? Ga naar het contactformulier, mail naar info@searchresult.nl of bel 073 – 6811 007!