Strategie

Strategie is een stip op de horizon zetten. Dit is een must binnen marketing: een dynamische wereld die met de dag complexer wordt. Hoe zorg je ervoor dat marketing bijdraagt aan jouw doelstellingen en dat alle initiatieven in het teken van deze doelstelling staan? Onze strategen helpen je hierbij. De juiste boodschap, op het juiste moment én voor de juiste doelgroep: dat is strategie. Zonder strategie ben je stuurloos. Wij brengen jou ‘in control’.

Een marketingstrategie bepalen, deze implementeren én bewaken: dat is wat onze strategen constant doen. We achterhalen wat jouw doelstellingen zijn en leren je doelgroep door en door kennen. Zo kunnen we samen keuzes maken en vervolgens jouw digitale marketingstrategie uitschrijven. 

Dit doen we altijd met de zogeheten OGSM-methode. Dit is een bewezen methode die vanuit een doelstelling naar targets en concrete actiepunten werkt.

 

Brand building

Wil je gekocht worden? Dan moet je doelgroep je leren kennen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want digital marketing op de juiste manier inzetten voor naamsbekendheid, is verre van eenvoudig. Gelukkig staan onze strategen klaar om je te helpen.

lees meer

Sales & performance

Iedereen wil maximaliseren op online sales. Je ambities zijn groot en er ligt een globaal plan om je doelen te bereiken, maar toch lukt het niet om écht stappen te maken. De reden? Je zet wel stappen, maar niet de juiste. Onze strategen helpen je graag om hier verandering in te brengen.

lees meer
Nieuwsgierig hoe dit eruit ziet voor jouw merk? We vertellen je er graag meer over.
Vul het contactformulier in, mail naar info@searchresult.nl of bel 073 – 303 5999

Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?