Brand building

Wij zijn gespecialiseerd in branding en performance marketing. Met branding beïnvloed je de lange termijn resultaten van je merk. Performance marketing helpt je om op de korte termijn salesresultaten te boeken. Beide disciplines zijn onmisbaar in de strijd om een succesvol merk te worden. Wij helpen je om hier stappen in te maken.

Jouw merk ‘top of mind’

Performance marketing gaat gepaard met korte termijn doelen, die je snel met onze strategen kan aftikken. Het doel van branding is om ‘top of mind’ te worden bij de consument. Wil de consument een aankoop doen, dan denkt hij of zij automatisch aan jouw merk en jouw producten. Je hebt je merk succesvol ‘tussen de oren’ van de consument gekregen. Een aardige prestatie, want dit is zeker niet gemakkelijk. 

Onze strategen hebben jarenlange ervaring in het vak en weten hoe branding werkt. Ze helpen je de twee grootste uitdagingen van branding te tackelen:

  1. Hoe bereik je de gehele doelgroep binnen jouw categorie consistent en continu, op de meest effectieve en meest efficiënte manier?
  2. Hoe zorg je voor maximale branding impact met de communicatie, creaties en advertenties, wanneer je deze doelgroep bereikt?

Het is niet eenvoudig om deze vragen te beantwoorden. Wij bieden je graag een helpende hand. Dit doen we altijd met jouw marketingstrategie in ons achterhoofd, maar ook op basis van erkend onderzoek. Dit kan bestaand onderzoek zijn, maar ook door ons uit te voeren audits. 

Samen stappen maken

Branding houdt niet op bij het beantwoorden van bovenstaande vragen. Hier komen namelijk weer allerlei nieuwe vragen uit voort. Want welke media is het meest effectief en efficiënt in het bereiken van jouw doelgroep? Hoe sluiten jouw digitale kanalen aan op de eventuele offline media die je inkoopt? En met welke boodschap kun je echt impact maken?

Het beantwoorden van deze vragen leidt tot een intelligente (digitale) branding strategie. Deze strategie helpt je het maximale uit je marketingbudget te halen, om zo duurzaam te groeien als merk. 

Wij hebben jarenlange ervaring met branding, een diepe inhoudelijke kennis over duurzame merkgroei en kennen de beschikbare online- en offline kanalen als geen ander. Bij ons zijn jouw branding ambities in goede handen.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.
Liever vrijblijvend kennismaken met onze strategen? Je bent van harte welkom op ons kantoor!

Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?