Tooling & technologie

In het complexe landschap dat digital marketing heet, wordt het steeds uitdagender om te bepalen welke technologie wel en geen toegevoegde waarde biedt voor jouw merk. Wij zien het als onze plicht om onze klanten mee te nemen in dit vraagstuk. Samen bepalen we welke nieuwe paden we wel gaan bewandelen, maar ook welke paden we links laten liggen. Dit doen we met de beste tools en de laatste technologieën.

SEO, CRO en UX

Zonder tooling en technologie is er geen SEO, CRO en UX-optimalisatie. De juiste technologie biedt ons analyses op basis van data, die we gebruiken om de juiste keuzes te maken. Denk hierbij aan VWO, Seachmetrics, Google Marketing Platform, Optimizely, Hotjar, Screaming Frog, Moz, Ahrefs en onze eigen Google Snippet Optimizer. 

Analytics, conversie attributie, data en cloud

Wij helpen opdrachtgevers web analytics pakketten te implementeren. Hier spelen Google Analytics en het Google Marketing Platform een grote rol. Daarnaast zijn tagmanagement, conversie attributie en media mix modelling belangrijke onderdelen van onze dienstverlening.

Onze dataspecialisten hebben ervaring met alle grote cloud diensten. Denk hierbij aan Google Cloud, AWS en andere belangrijke spelers. We werken intensief samen met Adeptiv agency Kernel. We zorgen ervoor dat de Kernel technologie jouw data beschikbaar maakt en we conversie attributie oplossingen gebruiken die bij jouw business passen.

Daarnaast werken we intensief samen met Adeptiv agency Yourzine. Samen met onze collega’s van Yourzine onderzoeken we welke CDP’s, CRM-systemen en DMP’s het beste bij jou passen. Ook laten we je zien hoe je deze technologieën in kunt zetten, voor de optimaal marketingresultaat.

Media inkoop, automatisering en DSP’s

Wij houden ons al jaren bezig met digitale media-inkoop en campagnemanagement. Hierdoor hebben wij brede kennis opgebouwd op het gebied van social platforms, SEA tools en affiliate netwerken. Van het Google Marketing Platform tot Channable en van Snapchat tot Salesforce: onze experts weten van wanten. We gebruiken alleen de beste systemen, waarbij automatisering van social, affiliate, programmatic en SEA campagnes voorop staat.

Google Snippet Optimizer

Een snippet is de eerste indruk die een potentiële bezoeker van je krijgt. En zoals je weet heb je maar één kans om… Okay, vooruit. Hier een herkansing: optimaliseer al je pagina’s achteraf alsnog met onze handige, gratis SEO-tool.

lees meer
Wil je weten hoe we jouw online inzet nog meer kunnen automatiseren?
Vul het contactformulier in, mail naar info@searchresult.nl of bel 073-303-5999

Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?