Wéér de nummer één van Nederland

Wat een feest!

In amper tien jaar tijd zijn we zojuist door Emerce voor de vijfde keer uitgeroepen tot beste bureau van Nederland! In de categorie digital marketing. Wat een eer. Wat een feest. En wat een groot compliment aan het adres van alle opdrachtgevers en collega’s!

Emerce 100 Searchresult

En alsof ons met best Digital Marketing Agency al niet genoeg eer te beurt valt, zijn we bovendien ook nog uitgeroepen tot beste Tradingdesk.

Zo zie je maar waar dat hameren op een clean (als in transparant) desk policy uiteindelijk toe leidt 😉

Het onderstreept dat we op de goede weg zijn in de transitie van wat ooit begon als zoekmachinemarketingbureau, tot SEA-, display- en conversie-optimalisatie-agency, tot full service digital marketingclub.

Toch Gert Jan?

“Poeh. Nou. De uitverkiezing door Emerce voelt serieus als een beloning voor de bergen werk die we met elkaar verzet hebben. Als professionals en als team. Waarbij dat laatste misschien wel onze echte kracht is. Want of we nu een deadline moeten halen, of een weekend met elkaar op pad gaan – het is altijd samen uit, samen thuis.”

“Kudo’s voor het team dus. Helemaal omdat het aan de bureauzijde 24/7 op het scherp van de snede opereren is.”

“Des te geweldiger dat die gezamenlijke inspanning zo opgemerkt en gewaardeerd wordt. Daar mogen we met z’n allen met recht trots op zijn! Met dank aan alle vakgenoten die hun stem hebben uitgebracht. En de redenen waarom (zie http://www.emerce.nl/nieuws), we zijn er een beetje stil van…”

Om te zorgen dat we volgend jaar weer op het hoogste podium staan, blijven we uiteraard investeren in kennis, skills, tools, mensen en innovatie. We geloven tenslotte dat het altijd beter kan. Maar first things first:

Cheers!

PS Hieronder het rapport van de Emerce 100 jury:

DigitalMarketingbureau

 

tradingdesks

Marketing Searchresult

marketing@searchresult.nl


Welkom.
Vanaf november is Searchresult veranderd in Springbok.
Nieuwsgierig?